Készítők

A kezdetek

2004 októberében kezdtük el első algoritmus szakkörünket. A szakkört Fehér Gábor vezette, Erben Péter közreműködésével. Elsősorban programozási versenyeken is hasznos algoritmusokkal foglakoztunk, és mindig megcsináltuk a feladatok gyakorlati leprogramozását is. 

A szakköri anyagok elhelyezéséhez Fehér Gábor honlapot készített, amit a következő években folyamatosan fejlesztett. Az eredeti HTML és PHP alapú rendszert az fgcms és njcms tartalomkezelő rendszerek követték, utóbbi java servlet alapú volt és glassfish alkalmazás kiszolgálóban futott. Mindegyik rendszer linux operációs rendszeren futó mysql adatbázist használt a lapok tárolására. 

Algoritmus szakkör

Az algoritmus szakkör foglalkozásait kezdetben Fehér Gábor, később Erben Péter tartotta, de minden évben előfordult, hogy felsőbb éves vagy elballagott diákunk is beugrott vendég előadónak.

Fehér Gábor: honlap, szakköri foglalkozások, jegyzetek, prog.berzsenyi.hu tartalomkezelő szoftverei
Erben Péter: szakköri foglalkozások, informatika órai jegyzetek, Google Webhelyek migráció
Tihanyi Balázs: szakköri foglalkozás, jegyzetek, az eredeti honlap stílusai
Kriván Bálint: szakköri foglakozások, versenyfeladatok jegyzetei
Peregi Tamás: szakköri foglalkozások

Tanítási anyagok

Az érettségi témakörökhöz tartozó jegyzeteket Erben Péter készítette. A Funkcionális programozás feladatgyűjtemény Siegler Gábor munkája. A középszintű érettségi tételvázlatait a 2009-ben illetve 2012-ben érettségiző matematika tagozatos osztályok diákjai állították össze.